serviete de lux, genti tip office, genti de dama, piele naturala

_mg_93252
.

Poseta dama din piele naturala cu imprimeu sarpe RIPANI, doua compartimente separate de un buzunar interior inchis cu fermoar, un buzunar pentru telefon, buzunar interior prins pe captuseala si inchis cu fermoar, buzunar exterior pe fata posetei, inchidere cu fermoar, manerele, marginile si fundul posetei sunt din piele lacuita, curea de umar, din piele naturala (detasabila)..Made in Italy. 800LEI (livrare in zona fancourier, pret total).Dimensiuni (cm): 41 x 10 x 32 (lungime x latime x inaltime). negru cu aramiu, ca… „nuanta”!
.


_mg_92913

.

Poseta dama din piele naturala cu imprimeu sarpe RIPANI, doua compartimente separate de un buzunar interior inchis cu fermoar, un buzunar pentru telefon, buzunar interior prins pe captuseala inchis cu fermoar, buzunar exterior pe fata posetei, inchidere cu fermoar, manerele, marginile si fundul posetei sunt din piele lacuita. Made in Italy. 600LEI (livrare in zona fancourier, pret total). Dimensiuni (cm): 34 x 11 x 36 (lungime x latime x inaltime). negru cu aramiu, ca… „nuanta”!

Anunțuri

va putem raspunde aici & gentile disponibile's pe prima pagina; clic in partea de sus a paginii, unde scrie: Genti de Damă @ posete si genti din piele!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s