voiaj, sport, rucsacuri

.

Geanta de voiaj, piele naturala, un compartiment, buzunar interior ( inchis cu fermoar pe captuseala;  sintetica, rezistenta si lavabila), doua buzunare exterioare aplicate pe fata si unul pe spate, curea de umar (din piele;  reglabila). Made in Italy. (cm): 47 x 26 x 33, doua nuante de maro pt 800LEI @livrare in zona fancourier (toate taxele incluse).
.

.

Rucsac din piele naturala, un compartiment inchis cu un snur din piele si capac cu catarama + curea, necaptusit, buzunar interior inchis cu fermoar, buzunare exterioare inchise (doua modele) cu  curea si catarama, curele de umar reglabile. Made in Italy. Dimensiuni (cm): 32 x 13 x 35 pe maro coniac. 560LEI pt livrarea in zona fancourier (toate taxele incluse).

.

.

Geanta de voiaj, piele naturala, un compartiment, buzunar cu fermoar pe captuseala (sintetica de tip maialino, rezistenta si lavabila), la exterior are 2 buzunare pe laterale, buzunare care se inchid cu catarame, curea de umar reglabila dar nedetasabila + o alta curea detasabila, Made in Italy.  Dimensiuni (cm): 57 x 24 x 37, negru si maro. 700LEI + 20LEI curierat (plata ramburs).