voiaj, sport, rucsacuri

Rucsac din piele naturala, un compartiment inchis cu snur din piele si capac prin buton magnetic, buzunare multifunctionale pe captuseala, trei buzunare exterioare, curele din piele, reglabile, accesorii argintii. Fabricat in Italia. Dimensiuni (cm): 31 x 15 x 35 (lungime x latime x inaltime). negru si maro / pret: 420LEI (livrare pt zona fancourier, pret total)

.

.

Geanta de voiaj, piele naturala, un compartiment, buzunar interior ( inchis cu fermoar pe captuseala;  sintetica, rezistenta si lavabila), doua buzunare exterioare aplicate pe fata si unul pe spate, curea de umar (din piele;  reglabila). Made in Italy. (cm): 47 x 26 x 33, doua nuante de maro pt 800LEI @livrare in zona fancourier (toate taxele incluse).
.

.

Rucsac din piele naturala, un compartiment inchis cu un snur din piele si capac cu catarama + curea, necaptusit, buzunar interior inchis cu fermoar, buzunare exterioare inchise (doua modele) cu  curea si catarama, curele de umar reglabile. Made in Italy. Dimensiuni (cm): 32 x 13 x 35 pe maro coniac. 560LEI pt livrarea in zona fancourier (toate taxele incluse).

.

.

Geanta de voiaj, piele naturala, un compartiment, buzunar cu fermoar pe captuseala (sintetica de tip maialino, rezistenta si lavabila), la exterior are 2 buzunare pe laterale, buzunare care se inchid cu catarame, curea de umar reglabila dar nedetasabila + o alta curea detasabila, Made in Italy.  Dimensiuni (cm): 57 x 24 x 37, negru si maro. 700LEI + 20LEI curierat (plata ramburs).